ciocoi

Te Fundit

Qyteti ka nevojë për “veshë”

Nga Agim BAÇI -  Ai që komandon në një tregim nuk është zëri: është veshi”, shkruante shkrimtari dhe studiuesi ital...

Rrëzojeni pa iu ngritur busti

Nga Edi RAMA  Për propozimin e anti-shpifje nga Kryeministri im kam dy fjalë dhe një analizë të shkurtër. Neni 120...

Sport

  1. All
Tomori kërkon titullin kampion të sezonit 1999-2000

Pas një jave pushim Tomori do të rikthehet këtë fundjavë të luaj sfidën e parë të javës së katërt kundra Tiranës, e...

Apolonia – Tomori ‘’miqësore’’ pa gola

Tomori e ka mbyllur me një barazim pa gola fazën e tretë në Kategorinë e Parë. Ndeshja e luajtur në Fier mes Apolon...