Ataku kardiak, ja si ta kuptoni…

Ataku kardiak, ja si ta kuptoni…

Nëse dyshoni se ju apo dikush tjetër është duke përjetuar sulm në zemër, menjëherë telefononi ambulancën.

Sulmi në zemër mund t’i ndodh çdo personi dhe është e rëndësishme t’i njihni shenjat dhe të qëndroni të përgatitur, pasi mund të të kushtojë jetën ty apo dikujt që e njihni.

Balancimi

Dikush që do të përjetoj sulm në zemër do e humbë balancën apo koordinimin.

Sytë

Dikush që përjeton sulm në zemër, nuk do të jetë në gjendje të shohë mirë.

Dora

Shenjë tjetër është edhe dobësimi i dorës. Personi që do të përjetoj sulm në zemër do të ketë probleme me dorën, e veçanërisht dhimbje.

Fjalët

Dikush që është duke përjetuar sulm në zemër, nuk do të jetë në gjendje të flasë. Por, edhe nëse flet, nuk do të jetë në gjendje t’i shqiptojë fjalët siç duhet.

Related posts