Intervista
Hrabal: refuzimi i një statusi shoqëror

Hrabal: refuzimi i një statusi shoqëror

Bisedë për Bohumil Hrabalin me përkthyesin Balil Gjini Thuhet se për çdo përkthyes ka ca susta të brendshme që e cytin të zgjedhë këtë vepër dhe jo një tjetër. A mund ta dimë cilat janë disa nga ato që iu shtytën të zgjidhni për të përkthyer këtë vepër? Vëndi ynë, për shkak të fatit dhe ...
Read more