Dhunoi dhe më pas detyroi gruan  të pijë helm, 35 vite burg burrit

Dhunoi dhe më pas detyroi gruan të pijë helm, 35 vite burg burrit

Tomor Zeqo është dënuar me 35 vite burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda, për shkak të torturimit dhe helmimit me fotoksinë të bashkëshortes së tij Mimoza Zeqo. Burri i viktimës ka pranuar autorësinë e krimit duke treguar në gjykatë se ndjente pendesë, dhe se gjithçka e ka kryer pasi ka marë vesh se gruaja e tradhtonte vazhdimisht.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Ura Vajgurore në Berat në 9 gusht 2014.

Related posts