DO TE STUDIOSH JASHTË SHTETIT? JU OFROJMË BURSA STUDIMI 50%, 80%, 90% DHE 100%!

DO TE STUDIOSH JASHTË SHTETIT? JU OFROJMË BURSA STUDIMI 50%, 80%, 90% DHE 100%!

Një punë kolosale e Berati News së bashku me Tommaso Scattolari, Presidenti i Dhomës së Tregtisë Italo – Shqiptare tashmë pjesë e tregut Shqiptar prej 10 Vitesh dhe Eltjon Rramilli, përgjegjësi kryesor i Education Consulting përmbyllën e një marrëveshjeje të rëndësishme në bashkëpunim me Universitetin Internacional të Qipros, Final International University (FIU) dedikuar talentit dhe kërkimit teknik e shkencor të studentëve më të mirë.

Për të gjithë nxënësit/studentët me rezultate të shkëlqyera në fusha të ndryshmë ofrohen 70 Bursa Studimi me vlera nga 50%, 80%, 90% apo nga 100% në degët si më poshtë vijojnë:

 • Arkitekturë
 • Psikologji
 • Administrim biznesi
 • Financat Ndërkombëtare
 • Biznes Ndërkombëtar
 • Mësimdhënie në gjuhën angleze
 • Inxhinieri civile
 • Inxhinieri kompjuterike
 • Elektrike dhe elektronike
 • Inxhinieri
 • Zhvillues software
 • Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe shkenca politike
 • Menaxhim turizmi

Ku ndër të tjera në sektorin e Turizmit, Studenti që do të marrë bursën dhe përfundon Sistemin Bachelor 3 vjeçar me sukses, e ka të siguruar menjëherë vendin e punës në profesion, në strukturat turistike më të rëndësishme të Europës.

Për çdo pyetje dhe paqartësi mos hezitoni të na shkruani në faqen tonë në Facebook Berati News.

Related posts