FOTO LAJM/ Pema e Vitit të Ri në harmoni me sheshin qendror të Beratit

FOTO LAJM/ Pema e Vitit të Ri në harmoni me sheshin qendror të Beratit

Në prag të festave të fundivitit, Bashkia Berat ka marrë masat për përgatitjen dhe vendosjen e pemës së Vitit të Ri në qendër të Beratit, në sheshin qendror të pedonales të sapo bërë.
Në dallim nga vitet e mëparshme, këtë vit, të ndikuar edhe nga punimet e reja që janë kryer në Berat, pema e Vitit të Ri është vendosur në harmoni të plotë, duke diferencuar nga vitet e mëparshme që në vend të pemës janë vendosur disa llamarina, që janë prishur më shpejt se të vinin festat.

Related posts