Fotolajm/ Ja si e uron populli ynë deputetin e tij për rrugën që u shtroi

Fotolajm/ Ja si e uron populli ynë deputetin e tij për rrugën që u shtroi

Populli ynë i ka shumë për zemër falenderimet. Sidomos për politikanët e tij. Ashtu si ka bërë kohë pas kohe kur falenderonte shokun Stalin dhe i jepte vite nga jeta e tyre, Kinën motër, Shokun Enver për begatinë që i solli, këtë zakon nuk e ka harruar edhe tani në demokraci. Ja si në këtë lapidar unikal që mund ta gjesh vetëm në Shqipëri ku populli i Rovicës falenderon nga zemra deputetin e tij Ilir Meta për rrugën 4.5 km që u shtroi. Një tjetër sukses që meriton të kujtohet në jetë të jetëve….

Related posts