“Fshesë” në 16 drejtori/ Kryeministri Rama shpall konkursin për vendet e lira

“Fshesë” në 16 drejtori/ Kryeministri Rama shpall konkursin për vendet e lira

Në një postim në rrjetet sociale, kryeministri Edi Rama ka bërë një njoftim për qytetarët, ku tregon datën e fundit për aplikimin për vendet e lira të punës në 16 drejtori.

Në postimin e ti, Rama nxit qytetarët që të marrin pjesë në konkurrimin e hapur për vendet vakante të drejtimit të 16 drejtorive rajonale të Agjencisë së Legaliimit, Urbanizimit dhe Integrimit të zonave informale.

Gjithashtu kryeministri Rama deklaron se afati i fundi për të aplikuar është data 23 tetor./ CityNews

Related posts