GJYKATA JEP VENDIMIN, “BURGIM TË PËRJETSHËM” PËR LUAN MARËN (VRAU NIPIN, KUNATËN SHTATZËNË DHE VËLLAIN)

GJYKATA JEP VENDIMIN, “BURGIM TË PËRJETSHËM” PËR LUAN MARËN (VRAU NIPIN, KUNATËN SHTATZËNË DHE VËLLAIN)

Gjykata e Beratit jep masën “Burgim të përjetshëm” pas 12 vitesh për Luan Marën. Ky i fundit akzuzohet për masakrën e njohur të “Kozares” në vitin 2006.

Luan Mara akuzohet se ka vrarë vëllain e tij Shpëtim Mara, gruan shtatzënë dhe djalin 2-vjeçar, të cilët u gjetën pa jetë në banesën e tyre më 10 shkurt të vitit 2006, në fshatin Kozarë.

Shkak i këtij konflikti ishin dyshimet e Shpëtim Marës për një marrëdhënie intime mes të vëllait dhe gruas së tij, gjatë kohës që viktima ishte emigrant në Greqi.

Related posts