Kartolina nga Çernobili

Kartolina nga Çernobili

26 Prill 1986: Nje aksident me pasoja katastrofike do te ndodhte ne Pripyat, Chernobil, ish-Bashkimi Sovjetik, sot Ukraine. Demet e shumta ne njerez ne zonat perreth dhe demtimet ne bujqesi pothuajse kudo ne Europe vazhduan per shume muaj.

Kjo video eshte nje kartoline vizuale nga Pripyat, Çernobil vendi i tragjedise nukleare te 1986-es. Danny Cook sjell nepermjet pamjeve filmike rrenojat e qytetit qe ka mbetur i pandryshuar qe prej momentit tragjik deri sot. Nje homazh i jetes nepermjet elementeve te shkaterruar te saj. Duket se koha ka ndaluar ne Pripyat. Me tej edhe disa foto.

Cernobili sot, totalisht i braktisur
Cernobili sot, totalisht i braktisur

article-2402589-1B7B3A1E000005DC-338_964x617

download

article-2257256-16C0B55B000005DC-2_964x692
Spitali i qytetit

 

Qyteti fantazem
Qyteti fantazem
Pripyat
Pripyat

23

Related posts