Kryetari i bashkisë Sinaj vizitë në Kinë

Kryetari i bashkisë Sinaj vizitë në Kinë

Kryetari i bashkisë Berat, Petrit Sinaj, është duke zhvilluar një vizitë në provincës Henan (Kinë).

Gjatë kësaj vizite Sinaj u prit nga zëvendëspresidenti i provincës,  Shi Jichin.

Programi i vizitës organizohet nga provinca Henan në bashkëpunim me Ambasadën e Kinës në Shqipëri, në kuadrin e punimeve të Forumit Ekonomik që zhvillohet çdo vit në këtë Rajon të Kinës dhe që synon forcimin e shkëmbimeve ndërmjet Provincës së Henanit dhe qyteteve ndërkombëtare, kryesisht në fushën e zhvillimit ekonomik.

Related posts