Ben Blushi takim me strukturat e PS-së në Berat: Gati partia e re, nëse nuk na dëgjojnë dhe respektojnë

Ben Blushi takim me strukturat e PS-së në Berat: Gati partia e re, nëse nuk na dëgjojnë dhe respektojnë

ben-blushi-3

Deputeti i PS-së, Ben Blushi, ka zhvilluar një takim me një pjesë të strukturave të PS-së së Beratit.

Takimi eshte zhvilluar në ambientet e një lokali afër bashkisë Berat.

Gjatë fjalës së tij Blushi ka thënë se “referendumi është një farsë, ndaj duhet bojkotuar”.

Më tej Blushi ka thënë se “do të bëjmë rezistencë një farë kohe brenda PS-së e më pas do të shohim mundësinë e krijimit të një partie të re”.

Në këtë takim Ben Blushi shoqërohej nga ish-deputeti i PS-së, Marko Bello.

Related posts