Liria e medias/ Zyrtari i Ambasadës Amerikane: Dilni në terren, kërkoni të vërtetën dhe tregojeni, ne do…

Liria e medias/ Zyrtari i Ambasadës Amerikane: Dilni në terren, kërkoni të vërtetën dhe tregojeni, ne do…

“Dilni në terren, kërkoni të vërtetën dhe tregoni të vërtetën”, ka qenë kjo thirrja e Brian Beckmann, Shef i Marrëdhënieve me Publikun i Ambasadës së SHBA, për studentët e gazetarisë.

I pranishëm sot në një takim me studentë dhe të diplomuar të gazetarisë të universitetit “Bedër”,  ku u diskutua në lidhje me lirinë e shtypit, marrëdhënien ndërmjet medias dhe politikës dhe sfidat me të cilat përballen gazetarët shqiptarë,  Beckmann theksoi se SHBA do të jetë pranë tyre për t’i mbështetur.

Related posts