Merkato e Tomori: Ikin Gjata dhe Papa, vjen Gega

Merkato e Tomori: Ikin Gjata dhe Papa, vjen Gega

Kur po mbyllen dy javët e para të përgatitjes së skuadrës për vitin 2015, Tomori ka ndjerë edhe efektet e para të merkatos si në ardhje edhe në largime.
Tomori ka zyrtarizuar dy largime atë të mesfushorit Gjata dhe sulmuesit Papa, ndërkohë ka bërë edhe afrimin e parë dhe të vetëm për momentin që është fieraku Armando Gega.
Ndërkohë e paqartë është situata e Bitrit, i cili po provon të gjej një kontratë në Gjermani dhe e Uzunit, i cili ka pasur disa oferta nga skuadra të Kategorisë Superiore dhe të parë.
Elton Çela

Related posts