Merkato Tomori: Vijnë Gjonaj e Mitraj ikën Onuh

Merkato Tomori: Vijnë Gjonaj e Mitraj ikën Onuh

Tomori në këtë peirudhë janari edhe pse drejtuesit floën se nuk do të kishte lëvizje duket se nuk i kanë rezistuar merkatos. Deri më tani shënohen tre lëvizje nga të cilat dy në hyrje dhe një në dalje.

Tek Tomori janë afruar mesfushori Gjonaj dhe sulmuesi Mitraj. Në të dy rastet janë dy futbollist që Tomorin e shohin si një rikthim.

Ndërsa i vetmi i larguar është sulmuesi Çinoso Onuh larguar dje nga skuadra për problemet në dokumentacion. Ndërkohë është larguan nga prova një tjetër nigerian i ardhur për provë, Idakvo ndërsa vazhdon me provën i riu Mahmutaj.

Related posts