Paralajmëron Klosi: Largim nga puna dhe ndjekje penale për çdo punonjës që abuzon me detyrën

Paralajmëron Klosi: Largim nga puna dhe ndjekje penale për çdo punonjës që abuzon me detyrën

Lehtësirat fiskale për agroturizmin do të sjellin zhvillimin ekonomik lokal për zonën. Në takimet e llogaridhënies publike në Kutalli, dhe Poshnje të Urës Vajgurore, ministri Klosi u shpreh se ngritja e pikave agroturistike duhet të shndërrohet në përparësi duke shfrytëzuar lehtësirat që ofron paketa fiskale; si ulja e taksave dhe reduktimi i tvsh-së në masën 6 përqind. Gjithashtu bashkia po bën një plan për të afruar tokat që ka në posedim nëpërmjet kontratës 1 euro për këta investitorë strategjikë për komunitetin.

Duke iu referuar taksave vendore, ministri Klosi vlerësoi transparencën e bashkisë Ura Vajgurore në shpenzimin e çdo takse vendore për zhvillimin urban dhe rural të zonave në këtë bashki. “Çdo para e mbledhur nga komuniteti në kuadër të tarifave lokale konsumohet në një mënyrë transparente e cila është bërë model tashmë për të gjithë kryetarët e tjerë të bashkive.”- tha ministri Klosi.

Ndërkohë duke kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve nëpërmjet platformës së bashkëqeverisjes ministri Klosi reagoi ndaj denoncimit të një banori, me marrjen e masave të menjëhershme ndaj nëpunësit të korruptuar.

 

Related posts