Parodia e Ismet Drishtit: Edi Rama o ta lumsha synin

Parodia e Ismet Drishtit: Edi Rama o ta lumsha synin

auto_Screenshot_11494271407

Aktori i humorit Ismet Drishti është origjinal në atë që bën dhe këtë herë ka sjellë pikërisht një gjë të veçantë duke bërë satirë me kryeministrin Edi Rama.

Ai ka bërë një parodi për Edi Ramën, që e nis me Dibrën ku ka vënë në lojë deputetin Sadri Abazi.

Më pas video-parodia vijon me fushatën e Ramës nëpër Shqipëri.

https://youtu.be/HifJtVngLk0

Related posts