“Pikëllim në një foto…”

“Pikëllim në një foto…”

Kjo foto quhet Gjon Pali dhe e bija dhe i përket vitit 1913.

Autor i saj është Kolë Maca. Emrin e Kolë Macës nuk e kishim ndeshur deri para pak vitesh, derisa shpaloset me profilin e duhur në studimin monografik “Pikëllim në një foto të vjetër” me autor Qerim Vrionin.

Kolë Maca

Top Channel

Related posts