Presidenti i Hungarisë vizitë në Berat

Presidenti i Hungarisë vizitë në Berat

12957644_1025651104178362_1565295470265510138_o12976730_1025651144178358_5372360441693816468_o

Presidenti i Hungarisë, János Áder, ka zhvilluar ditën e sotme një vizitë në Berat.

Në Kalanë e Beratit zoti Ader u prit nga Prefekti i Qarkut të Beratit, z. Fadil Nasufi, dhe nënkryetari i bashkisë Berat, z. Shkëlqim Brisku.

Më pas z. Ader ka zhvilluar disa vizita në zonën muzeale të Kalasë, duke vijuar më tej në lagjet “Mangalem” dhe “Goricë”.

 

Related posts