“Propozimi” Çehovit, një komedi për mos t’u humbur në QK “Margarita Tutulani”

“Propozimi” Çehovit, një komedi për mos t’u humbur në QK “Margarita Tutulani”

Ditën e enjte, më 19.02.2015, në ora 17:00, në sallën e Qendrës Kulturore “Margarita Tutulani” shfaqet komedia “Propozimi” nga Anton Chehov, nën regji të Marsel Grevës dhe Moris Ramës dhe nën drejtimin artistik të Renuard Mimanit.

Related posts