Protesta në Berat nga të përjashtuarit prej skemës së ndihmës ekonomike

Protesta në Berat nga të përjashtuarit prej skemës së ndihmës ekonomike

Në Berat familjet e hequra nga skema e ndihmës ekonomike protestuan sot përpara institucionit të Prefektit të Qarkut.

Familjet që janë përjashtuar nga ndihma, sipas skemës së re, e  kane konsideruar si te padrejte heqjen nga kjo skeme.

Sipas tyre kanë përfituar vetëm një pjesë e tyre në baëe të kriteteve të padrejta.

Protesta është mbështetur nga dega e P.D-së në këtë qytet dhe deputeti i qarkut të kësaj partie.

Related posts