Remonti në linjën 110 kV, kufizim energjie në Berat e Çorovodë

Remonti në linjën 110 kV, kufizim energjie në Berat e Çorovodë

Operatori i Sistemit të Trasmetimit (OST) njofton se do të nisë nesër remontin e planifikuar të linjës 110 kV të energjisë në Kuçovë-Berat dhe për këtë arsye në disa zona do të ketë kufizim të energjisë.

Sipas OST-së, në datën 9 maj në intervalin kohor 08:00-12:00 do të stakohet Linja 110 kV Kuçovë – Uznovë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Berat Burdullias, Uznove, Poliçan, Bogovë, Çorovodë e vjetër, Çorovodë e re, Hec–et  Nishovë, Vertop, Bogovë, Vlushe, Faqekuq 1, 2., si dhe disa zona të tjera.

Në rrethin Berat, energjia do të ndërpritet në: komunën Velabisht, komunën Rroshnik, Bregas, Duhanas, Kostren, zona Vodice, lagja Kushtrim, Spitali Rajonal, lagja Çlirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, lagjia Barrikade, 22 Tetori, 8 Nëntori, Mangalemi, Pallati Kulturës, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu ri Berat,

L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, bashkia Berat, lagjia Donika Kastrioti, lagjia Jani Vruho, Spitali Ri, Industria, Shtëpia e Oficerëve, Lagjia 30 Vjetori, Komunale, Policia, Prokuroria, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri.

Në rrethin Çorovodë, kufizim të energjisë do të kenë: Bashkia Çorovodë; Ish-komunat Çepan, Gjerbës, Leshnje, Potom, Qender Çorovode, Vendereshe, Konak, Fshatrat: Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Mbrakull, Pompat e Ujesjellesit Poliçan, Furra Çelikut, Komuna Terpan, Serat Poliçan, Torozhan, Mbrakull, Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Bashkia Poliçan/ Spitali, Ish-Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove e HEC-i Bogovë, Spitali Rajonal, fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Ujesjellësi Berat, Zona Vodice. Store, Verzhezhe, Munushtire, pjeserisht qyteti Çorovodë, NSHN, Konservat. 

Related posts