Shkolla 9-vjeçare “Llambi Goxhomani” aktivitet për ditën ndërkombëtare të komunitetit rom

Shkolla 9-vjeçare “Llambi Goxhomani” aktivitet për ditën ndërkombëtare të komunitetit rom

‘Të ndryshëm, por të barabartë” nën këtë moto shkolla 9-vjeçare “Llambi Goxhomani” ka organizuar sot një aktivitet kushtuar ditës së romëve.

Shkolla në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore ka përciell një mesazh të rëndësishëm se të gjithë jemi të barabartë.

Ky mesazh është përciell nëpërmjet krijimeve në vizatime, por dhe në poezi.

Nxënësit e shkollës u mblodhën mesditën e sotme në Pedonalen e qytetit, ku kanë prezantuar krijimet e tyre.

Related posts