Shqipëri, një në 4 persona me depresion

Shqipëri, një në 4 persona me depresion

Në Shqipëri, një në 4 persona vlerësohet se ka probleme të shëndetit mendor. Grupimet më të rrezikuara nga depresioni janë të rinjtë dhe të moshuarit.

 

Related posts