Shtohen ambjente sportive në shkollat e Beratit

Shtohen ambjente sportive në shkollat e Beratit

fb_img_1459777828090

400 nxënës të shkollës nëntë vjeçare “Xhemal Çekini” në lagjen periferike “Uznovë’ do të Beratit do të kenë tashmë ambjente sportive me tre fusha futbolli, volejbolli dhe basketbolli, të cilat do të shërbejnë për orët e edukimit fizik, por dhe për argëtimin e të rinjëve të kësaj zone. Bashkia e Beratit ka investuar 30 milionë lekë të vjetra për qendrën sportive të kësaj shkolle, e cila sipas kryetarit të bashkisë Petrit Sinaj me një projekt prej 33 milionë lekë të reja që pritet të miratohet nga Ministria Arsimit do të pësojë një ndryshim total në godinën e saj.

Related posts