Tërmeti lëkund vendin që në pikë të mëngjesit

Tërmeti lëkund vendin që në pikë të mëngjesit

Një tërmet ka rënë në vendion tonë në orët e para të mëngjesit. Sipas IGJEUM epiqendra ka qenë në Pajun, zonë që ndodhet 15 kilimetër në Pereëndim të Elbasanit.

Sipas të dhënave të matura nga IGJEUM, lëkundja nuk ka qenë shumë e fortë. Mësohet se ajo ka qenë në thellësi 28 kilometër dhe me magnitudë 2.8.

Të dhënat:

Data: 09/05/2019

Ora: 00:26:20

M=2.8

Place: Pajun, 15 Km P Elbasan

40.1° N, 20° E

Thellësia: 28 KM /

Related posts