Tomori pret Shënkollin dhe… tapetin

Tomori pret Shënkollin dhe… tapetin

Tomori nesër pret të luaj ndeshjen e fundit në ‘’shtëpi’’ për fazën e parë kundra Shënkollit. Skuadra e vogël lezhjane kujtohet në Berat për finale e luajtur në Kategorinë e Dytë. Ajo finale është fituar nga Tomori dhe i njëjti rezultat i nevojitet edhe nesër në Kuçovë. Fitorja do të ishte e rëndësishme pasi për herë të parë Tomori do të bënte ‘’bis’’ fitoret por edhe do të gjente fitoren e parë shtëpiake.

Gjatë kësaj jave skuadra është stërvitur në stadiumin “Tomorin’’ në ¾ e fushës që është mbyll shtrimi ndërkohë që ende pritet tapeti për pjesën e mbetur. Zërat e fundit flasin se fusha do të jetë gati për ndeshjen në shtëpi kundra naftëatrit për të mos luajtur ndaj kuçovarëve ndeshjen shtëpiake në shtëpinë  e tyre.

Related posts