Udhëtari që “bredh” botën. Gabriel Morris, në një udhëtim turistik në Berat!

Udhëtari që “bredh” botën. Gabriel Morris, në një udhëtim turistik në Berat!

Ndiqni këtë video të publikuar disa ditë më parë nga bloggeri dhe udhëtari Gabriel Morris në qytetin e Beratit me titull: “How expensive is travelling in ALBANIA? It’s super cheap!” (Sa shtrenjtë është të udhëtosh në Shqipëri? Është shumë lirë!). Në profilin e tij në YouTube do të gjeni dhe disa nga aventurat e tij në Dhërmi, por edhe aventurën e tij të paparë, në rrugën Vlorë-Dhërmi.

Në këtë video, Gabriel, – i cili udhëton nëpër botë që nga mosha 18-vjeçare (në vitin 1990) – viziton qytetin e Beratit, ku përshkruan me detaje (në gjuhën angleze) edhe “diferencat arkitektonike” përreth “Universitetit të Beratit”…

Gabriel, është gjithashtu autori i librit “Following my thumb”, një koleksion i 26 historive të këndshme autobiografike, të mbledhura që nga udhëtimi i tij i parë, në vitin 1990.

Filmimet janë realizuar me ICONNTECHS IT Ultra HD 4K Sport Action Camera

Aventurat e tij mund t’i ndiqni në faqen:

Author and world traveler Gabriel Morris


Në YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgZM50Ig7STDS0l6f_QnrXw
Në Instagram: https://www.instagram.com/gabrieltraveler

 

Related posts