Ulet PD, del në skenë Bindja…/ A do të jetë Berati kështjellë e “Rilindjes?”

Ulet PD, del në skenë Bindja…/ A do të jetë Berati kështjellë e “Rilindjes?”

Sipas sondazhit të Institutit italian “GPF Inspiring Research” dhe “Real TV”, del se nëse zgjedhjet vendore do të zhvilloheshin sot 63 % e banorëve të Beratit do votonin për PS, ndërsa PD do pësonte rënie, nga 26 në 25%.

Ndërkohë që disa nga zgjedhësit e saj duket se do i kalojnë Bindjes Demokratike./CNA.al

Related posts