Afrim Krasniqi: Ndertojne parti-shtet ne pushtet dhe shtet-parti ne opozite

Afrim Krasniqi: Ndertojne parti-shtet ne pushtet dhe shtet-parti ne opozite

Studiuesi dhe politologu Afrim Krasniqi shkruan ne rrjetin social facebook:

“Te gjithe ishim 25 vjet me pare kunder partise – shtet, te gjithe vijojne te ndertojne parti-shtet ne pushtet dhe shtet-parti ne opozite!!”

 

 

Related posts