Arben Ahmetaj, i deleguari i kryesisë së PS-së për zgjedhjet në Berat

Arben Ahmetaj, i deleguari i kryesisë së PS-së për zgjedhjet në Berat

Kryesia e Partisë Socialiste ka miratuar ndarjen e detyrave të sekretarëve të saj dhe organizimin e paraqitjes së kandidaturave për kryetar të 61 degëve të saj.

Në Berat i deleguari i PS-së për zgjedhjet do të jetë ministri i Financave, Arben Ahmetaj.

Procesi pritet të përmbyllet më 22 maj.

Related posts