‘FACEBOOK’ RREGULLA TË REJA, JA SI MUND TA NDIQNI “BERATINEWS.COM”

‘FACEBOOK’ RREGULLA TË REJA, JA SI MUND TA NDIQNI “BERATINEWS.COM”

Facebook ka caktuar politika të reja për mediat që janë në FB. Ju do t’i shihni më pak në faqet tuaja njoftimet e gazetave, e edhe ato të Berati News . Por ka një zgjidhje edhe për ketë: Aty ku e keni bërë ‘like’ faqen e Berati News duhet ta bëni “see first (shqip: shiko ne fillim” dhe çdo gjë do të kthehet si më parë.

Facebook ka ndërruar mënyrën se si lajmet shfaqen në “news feed” tuaj, duke bërë që postimet e miqve dhe familjarëve t’iu shfaqen më së larti.

Kjo nënkupton që postimet nga gazetat, blogjet, VIP-at, apo organizatat tjera që ju keni bërë “Like” nuk do të shfaqen domosdoshmërisht në “news feed” tuaj sikurse ju janë shfaqur më herët.

Kështu që nëse dëshironi të informoheni me lajmet tona, ju duhet të ndiqni këtë këshillë të vogël.

Vetëm shkoni në faqen e Berati News në Facebook dhe klikoni tek butoni “Like” ose “Liked”, që dallon nga ajo nëse e keni bërë më herët like faqen tonë.

Pasi të keni klikuar nga menyja e hapur, vetëm zgjidhni opsionin “See First ose ne shqip: Shiko Ne Fillim”.

 

FB

Related posts