Foto e ditës 07/04

Foto e ditës 07/04

Foto nga Berati dhe qytete të tjera të Shqipërisë nga fotografi italian Giovanni Kiace

99c884b450c189492a660f87ec19560b 95aa8277f59ec6fa9ce01615a586aa7c 8aba0a549acbc4cb18cb2d6526cdb7ed 5b53f32947829f7220a0c5be66f9b0ed 45f900e794c615c30bc0ec8473341c3d 9cb3829ffead5cdaf8fdd951abd2930f 6b83a8a8f6f992c1867a467ecbf1702e 16362676253_5508ffc115_b

Related posts