Foto e rrallë e Kristaq Tutulanit në Firence

Foto e rrallë e Kristaq Tutulanit në Firence

k-t

Në këtë foto shfaqet Kristaq Tutulani me motrën e madhe, Xhenin.

Familja Tutulani është një ndër familjet më të njohura dhe më patriotike beratase.

Motra e Kristaqit dhe Margaritës, Afërdita, tregon se “fëmijët e kësaj familjeje ushqeheshin me dashurinë për atdheun”.

Milto Tutulani, i ati i Kristaqit dhe Margaritës, ka qenë 14 vjet deputet dhe ministër i Financave dhe i Drejtësisë në qeverinë e Zogut.

Daja i tyre, Sotir Kolea, është themelues i Bibliotekës sonë Kombëtare.

 

Related posts