FOTO LAJM/ Ushtari italian qethet në front

FOTO LAJM/ Ushtari italian qethet në front

“Një nga fotot e mrekullueshme të frontit në Luftën e Parë Botërore në Shqipëri. Ushtar italian duke u qethur.”

Me këtë diçiturë ka postuar një fotografi në internet, Auron Tare, kreu i Agjensisë Kombëtare të Bregdetit, i cili gjithnjë rrëmon në histori dhe nxjerr në pah, pasuri të fshehta të vendit dhe pjesë të kulturës dhe historisë së tij.

(ar.sh/BalkanWeb)

Related posts