Kërkohej dënimi, gjykata: Edi Rama i pafajshëm

Kërkohej dënimi, gjykata: Edi Rama i pafajshëm

Gjykata e Beratit ka rrëzuar kërkesën e LSI-së për vazhdimin e hetimeve nga prokuroria ndaj kryeministrit Edi Rama.

Pasi prokuroria mbylli hetimet, gjykata e Tiranës kishte shpallur moskompetencën pasi deklaratat e Edi Ramës ishin bërë në një vend tjetër.

Rama bëri thirrje që policët të bënin fushatë për PS-në dhe të mblidhnin sa më shumë vota, thirrje që janë antikushetutese për shkak se Policia e Shtetit është e depolitizua.

 

Për këtë arsye, LSI vendosi të bëjë padinë në Gjykatën e Beratit.

Kjo gjykatë sot ka rrëzuar kërkesën e LSI-së, duke e shpallur Edi Ramën të pafajshëm.

Related posts