Muzeu Etnografik i Beratit, ja si mund të jetë

Muzeu Etnografik i Beratit, ja si mund të jetë

Një projekt propozim për strukturën e re të Muzeut Etnografik të Beratit që përfshin edhe hapësira për konferenca përvec pjesës së ekspozimit të materialeve etnografike dhe ikonografike. Në projektin e realizuar nga Ervin Arizi parashikohet gjithashtu edhe një pjesë e rezervuar për bibliotekë. I ndarë në dy pjesë kryesore që shtrihen nën tokë, muzeu është menduar të ndërtohet në zonën ku aktualisht ndodhet Pallati i Kulturës.

Aktualisht ekziston vetëm si propozim por nëse do të ishte financiarisht i mundur realizimi i tij, do të kishim dicka tepër interesante në prespektivën e një zhvillimi turistik të qytetit.

6f72274590e2562c64245705b48eb707 8d637ef755baea4fbd6a2e86b1db16ab 08c7ce25a382b0177b0ac78f9ceba1f9 5f49fc6d99bbb65a7b515821eff32fad 4d9f37f0fb45e531d30b399c899984b8cf50223455929e0a7b8284f97d6e23ab077762232c34ee960c2b8e4684bc778e5f49fc6d99bbb65a7b515821eff32fad8daa6abc5d7a0f7064e223dfbfb1394232503b803726842afc7a4f9394c0018e

 

Burimi: BEHANCE

 

Related posts