Ngjarjet e 2 Prillit 1991, “Beratinews.com” risjell fotot e rralla

Ngjarjet e 2 Prillit 1991, “Beratinews.com” risjell fotot e rralla

Shkodra përkujton sot demonstratën antikomuniste të 29 viteve më parë, ku mbeten të vrarë katër dëshmorët e demokracisë, Arben Broci, Bujar Bishanaku, Nazmi Kryeziu dhe Besnik Ceka.

Në ceremoninë përkujtimore për 2 Prillin, veç pushtetit lokal dhe të afërmve të dëshmorëve të demokracisë marrin pjesë përfaqësuesit më të lartë të Partisë Demokratike me në krye Lulzim Bashën.

Ceremonia nisi me vendosjen e kurorave me lule në Memorialin e 2 Prillit 1991.

“Beratinews.com” risjell disa foto të rralla nga ngjarjet e 2 Prillit.

Related posts