Nje urim per BERATINEWS.COM nga Simon Vrusho

Nje urim per BERATINEWS.COM nga Simon Vrusho

Faleminderit. Lajmi kalon nga ju. Po nga ju, uroj, të kalojë dhe komenti e argumenti, fakti dhe spektakli, analiza, sinteza dhe opinioni, informacioni mendor dhe ai problemor, këndvështrimi dhe parashikimi, të kalojë e vërteta dhe e drejta, portreti dhe personazhi, profili dhe personaliteti, figura dhe figurantët, reportazhi dhe skica, fejtoni dhe shënimi… Të kalojë Berati… Rrethinat… Dhe fshati …. Eh, sa gjëra, sa sende, sa idera duhet të kalojnë … e do të kalojnë nga ju… Do të kalojnë të gjithë e gjithëçka… Si në një autostradë … Urime. Qofshi një URË e re për Beratin që bashkoni brigje me gjelbërim, kaltërsi dhe dritë… Që bashkoni SOT me Nesër, Tani-në me të Ardhmen… / S.Vrusho /24.11.2014

Related posts