Piktori i natyrës sjell në Berat ekspozitën “Pranverë 2016”

Piktori i natyrës sjell në Berat ekspozitën “Pranverë 2016”

Dashamirës të artit, nxënës shkollash, drejtues institucionesh kanë ndjekur hapjen e ekspozitës së piktorit vlonjat, Edmond Kojani.

Piktori që nëpërmjet penalitit të tij sjell emocionet e peisazhit, është paraqitur në këtë ekspozitë me 40 krijime, ndër të cilat binin në sy peisazhet e frymëzuara nga natyra e bukur shqiptare.

I prezantuar në shumë galeri brenda dhe jashtë vendit Kojani erdhi në galerinë “Edward Lear” në Berat, ku ka marrë pjesë dhe më parë në ekspozita kolektive.

Related posts