Shiu, Fantazia dhe Realja

Shiu, Fantazia dhe Realja

Arti i Eduard Gordeev pozicionohet ne hapsiren e ngushte midis fotografise dhe piktures. Duke nderthurrur realitetin me fantazine dhe turbulencat vizive qe shkakton shiu ka arritur te krijoje keto punime.

tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o1_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o2_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o4_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o5_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o6_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o7_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o8_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o9_1280 tumblr_nej9znlw8i1rv33k2o10_1280

Related posts