Shkollat profesionale, Klosi: Mundësi punësimi

Shkollat profesionale, Klosi: Mundësi punësimi

IMG-20160415-WA0000

Ministri i Mirëqenies Sociale gjatë një vizite në shkollën profesionale “Kristo Isak” në Berat ka thënë se shkollat profesionale u kanë rezistuar kohërave dhe janë garanci për një zanat dhe punë të mirë.

“Arsimi profesional të jep një zanat, të jep një mundësi më shumë në tregun e punës të jesh konkurrues, jo vetëm në tregun lokal, por edhe atë evropan.”

Këto deklarata Klosi i bëri në aktivitetin e përvitshëm të shkollës profesionale “Kristo Isak”, i cili realizohet në kuadër të “Ditës së dyerve të hapura”.

Related posts