Varësia jonë nga teknologjia e shfaqur nga disa ilustrime satirike

Varësia jonë nga teknologjia e shfaqur nga disa ilustrime satirike

satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-14Teknologjia e ka ndryshuar jetën tonë në mënyrë të jashtëzakonshme, duke krijuar varësi totale.satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-19Telefonat, interneti dhe rrjetet sociale duket se po hanë të gjithë kohën tonë të lirë dhe  po dëmtojnë marrëdhëniet sociale mes njerëzve.satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-13A mund të shmanget kjo duke pasur pak vullnet dhe ndoshta të administrojmë më mirë Facebook-un dhe Messengeri-in tonë?satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-12Ju nuk e ndjeni më ngrohtësinë e diellit në fytyrë, nuk kënaqeni nga prekja e të dashurit.satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-9E gjitha jeta juaj është nën pushtetin e dixhitalizimit dhe mërziteni nëse njerëzit nuk ju bëjnë liken në Facebook.satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-7satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-8satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-6satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-4satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-3satirical-illustrations-technology-social-media-addiction-2

Related posts