Zbulimi i rezervave të naftës në Berat, Rama: Lajm fantastik për rritjen ekonomike të vendit

Zbulimi i rezervave të naftës në Berat, Rama: Lajm fantastik për rritjen ekonomike të vendit

Edi Rama: Lajm fantastik për rritjen e nesërme ekonomike të vendit, konfirmimi final i testimeve pozitive të kompanisë SHELL mbi nxjerrjen në treg të sasisë së naftës dhe të gazit të zbuluar në Shpirag ?

 Kompania që hyri në Shqipëri në 2014 vijon investimet për zbulime burimesh të tjera ?

Related posts